Groovy necə, göstərişlər, təlimlər

Thunderbird 3 ilə əlaqəli ən böyük şey sürətidir, ancaq şəkilləri olan e-poçtlarla tez yavaşlatmaq olar (gözəl oxymoron eh?). Thunderbird istifadə edərək hər dəfə bir e-poçt açdığınızda naməlum saytlardan uzaq məzmunun göstərilməsində təhlükəsizlik riskinin olduğunu bildirən Uzaqdan məzmun mesajı görəcəksiniz. Təhlükəsizlik riski realdır. Ancaq mənim kimi olsanız və Gmail-dən istifadə etsəniz və ya yaxşı bir spam filtriniz qurulmuşdursa, ehtimal ki, ana qutunuza heç bir zərərli e-poçt qəbul etmirsiniz.

Thunderbird'in gizliliyinizi qoruduğunu söyləyən bir pop-up görməyinizdən narahatsınızsa, bunun ətrafında bir yol var. Doğrudan da sender@email.com saytından uzaq məzmunu yükləyə bilərsiniz. Bir çox fərqli şəxsdən elektron poçt alsanız, bu əsəbi ola bilər - çünki hər birini təkrarlamaq məcburiyyətindəsiniz.

ildırımda 3 uzaq məzmun popup əsəbi ola bilər

Budur uzaq məzmun üçün sinir bozucu "məxfilik" pop-uplarını çıxarmaq üçün sürətli bir bələdçi, sürətli, lakin kiçik bir macəra hissi tələb edə bilər!

Thunderbird 3-də bütün şəkilləri avtomatik olaraq necə göstərin

1. Thunderbird versiyası 3-dən Alətləri vurun və Seçimlər seçin

göy gurultulu seçimlər menyusuna daxil olun

2. Ətraflı sekmesini və sonra Config Editor düyməsini basın

ildırım çubuğuna daxil olun: konfiqurasiya menyusuna

3. Konfiqurasiyanızı dəyişdirməyin nə qədər təhlükəli olması barədə bir xəbərdarlıq alırsınız. Ehtiyatlı olacağımı vurun, söz verirəm! düyməsini basın.

Quraşdırma menyusunda göy gurultusu ilə xəbərdarlıq edin

4. Haqqında: config menyusundan, mailnews.message_display.disable_remote_image girişini tapın. Ən asan yol, yuxarıdakı filtrə yazmaqdır. Tapdıqdan sonra Status = istifadəçi dəsti və Dəyər = saxta deyildiyi qədər Girişə iki dəfə vurun. Bitdikdən sonra çıxa bilərsiniz və dəyişikliklər dərhal baş verəcəkdir.

göy gurultulu 3-də uzaq məzmun pop-uplarını deaktiv etmək üçün mailnews.message_display.disable_remote_image saxta olaraq dəyişdirin

İndi Thunderbird istifadə e-poçtlarına girdiyiniz zaman artıq "Şəxsi gizliliğinizi qoruyun" şəklini bloklayan mövzu ilə tələb olunmamalıdır. Sonradan əlavə təhlükəsizlik tələb etdiyinə qərar verərsənsə, hər zaman geri qayıda bilər və dəyərini təxminən: config menyusunda "doğru" olaraq təyin edə bilərsən və hər şey geri qayıdacaq.