Bir çox insan Twitter’i yalnız bəzi insanlara izləməyə və başqa bir şəkildə qısa şəxssiz söhbət etməyə imkan verən bəzi yayımlanan SMS xidməti hesab edir. Bəziləri, məsələn, Facebook-a oxşar şəkildə Twitter-ə çox narahatlıq verirlər və etməməyin mənasını verir.

Bütün bunlardan sonra Twitter şəxsi profil məlumatları və mesajlarınızı yükləməyinizi istəmir. Twitter-də yerləşdirilən hər şey ictimaiyyətə açıqdır, buna görə insanlar ümumiyyətlə yaydıqları yazılara daha ehtiyatlı yanaşırlar. Ancaq gizlilik siyasətinə görə Twitter haqqında bilmədiyiniz bir neçə şey var:

Twitterin "serverləri, Xidmətlərdən istifadənizlə yaradılmış məlumatları avtomatik olaraq qeyd edir (" Giriş Məlumatları "). Giriş Məlumatları sizin IP adresiniz, brauzerinizin növü, əməliyyat sistemi, istinad olunan veb səhifə, ziyarət olunan səhifələr, yerləşmə yeri, mobil daşıyıcısınız, cihaz və tətbiq şəxsiyyətləriniz, axtarış şərtləri və çerez məlumatları kimi məlumatları ehtiva edə bilər. "Twitter mağazalarında və yalnız "18 aydan sonra istifadəçi adınızı, tam IP adresinizi və ya e-poçt ünvanı kimi hər hansı bir ümumi hesab identifikatorunu" silmək. "Twitter hesabınızı Facebook kimi hər hansı bir üçüncü xidmətə qoşursanız, o hesabdakı məlumatlar indi qeyri-müəyyən saxlanılır. Twitterin serverləri. Bununla yanaşı, bu məlumatın "digər xidmətdəki hesabınızı Twitter-dən ayırdıqdan sonra" bir neçə həftə sonra silinəcəyi qeyd olunur.

Texnologiya şirkətlərinin vaxt keçdikcə məxfilik siyasətlərini "başa düşmələrini asanlaşdırmaq" üçün artması məni əsəbiləşdirir. Facebook və Google ilə bu günə qədər gördüyüm nəticələr daha qeyri-müəyyən, daha az şəffaf və daha şübhəli siyasətdir.

Məni səhv qəbul etməyin, Twitterin Facebook kimi etik olmayan bir yerində olduğunu düşünmürəm, amma niyə 18 ay ərzində şəxsiyyətinizi müəyyənləşdirən bütün məlumatların üstünə asmaq lazımdır? Bu bir problem kimi görünə bilməz, amma burada çətin olmağa başlayır. Təxminən 4 ay əvvəl Twitter mobil istifadəçilərdən bir narahatlıq gördü, çünki Twitter'ə mobil telefonunuzu taramağa icazə verdiyiniz zaman Twitter bütün əlaqə telefon nömrələrini, e-poçt ünvanlarını və ünvanlarını serverlərinə yükləyir. İndi Twitter-də bu məlumatlar var, istədikləri müddətə asa bilərlər. İnşallah digər məlumatlarla əlaqədar məxfilik siyasətində deyildiyi kimi yalnız 18 aydır. Müştərinin məxfiliyinin vacib olduğu və ya qanuni olaraq borclandığı hər hansı bir peşə növü üzrə işləyirsinizsə, bu böyük bir problemdir.

şəkil

Bütün bunlarla əlaqədar olaraq, Twitter hesabınızı silmək istəyirsinizsə, təxminən bir ay çəkəcək.

Twitter hesabınıza daxil olun və Profil >> Parametrlər düyməsini vurun.

twitter hesabı parametrləri

Hesab səhifəsini aşağı fırladın və altındakı linki vurun

twitter linki ləğv edin

Ləğv etmək istədiyinizdən əmin olduğunuz barədə soruşulacaq. Ancaq hər halda bunun əhəmiyyəti yoxdur. Bu prosesi geri qaytarmaq üçün lazım olan şey hesabınıza yenidən daxil olur. Bunu edərkən deaktivasiyanı ləğv etdiyiniz barədə bildirilmir. Heç bir şey olmamış kimi yağış kimi dərhal arxa plana çıxır. Qeydə alınmış e-poçt hesabınızda ciddi spam filtrləri olmadıqda, bir hesab aktivləşdirmə e-poçtunu görə bilərsiniz, amma bu.

Twitter hesabınızı silmək üçün deaktivasiya tələb olunur. Hesab yalnız 30 gündən sonra heç bir istifadə etmədən silinəcəkdir. Ancaq əvvəllər olduğu kimi, bu da bir az çəkəcək, bu düyməni vurun və indi başlayın.

twitterlə vidalaş

Əvvəlki ekran bunun sizin istəmədiyinizdən əmin olmaq üçün kifayət etmədiyi təqdirdə, Twitter şifrənizi yenidən daxil etməyinizi və başqa bir mavi təsdiq düyməsini basmağını istəyəcəkdir.

twitter-i deaktiv edin

Bununla da, Twitter hesabınızı ləğv etməlisiniz ... Hələlik.

twitterin silməsini 30 gün gözləyin

Twitterdə biraz sərt səslənə biləcəyimi bilirəm. Ancaq yaxşı səbəbə görə. Avtomatik bir silinmədən əvvəl 30 günlük bir deaktivasiya siyasəti bir az gülüncdür. Bu 30 gündə istədiyiniz zaman hesabınıza təsadüfən daxil olursunuzsa, yenidən bu işə başlamalısınız. Tanış səs? Facebookun oxşar bir siyasəti var, bunun qarşısını almaq üçün yalnız iki həftəlik güzəşt dövrü var. Yəni 30 günlük siyasət Twitter ilə nə verir? Niyə hesabımı dərhal silə bilmirəm?

Girişdən yayınmaq üçün bir ay çəkəcəyi üçün Twitter ilə inteqrasiya edən bütün xidmətləriniz və tətbiqlərinizdən keçməli və onları hesabınızdan ayırdığınızdan əmin olmalısınız. Eyni şey Twitter.com saytına daxil olanda sizi avtomatik olaraq daxil edən veb brauzerlər üçün də keçərlidir. Hər şey getməlidir, yoxsa hesabınızı təsadüfən yenidən aktivləşdirdiyinizi tapa bilərsiniz.

e-poçt vasitəsilə reaktivləşdirmə bildirişi